Suomalaiset Historiapäivät

XXV SUOMALAISET HISTORIAPÄIVÄT 9.-10.2.2024 

Suomalaiset Historiapäivät järjestetään 9.–10.2.2024 Lahden Sibeliustalossa yleisötapahtumana, johon yleisöllä on vapaa pääsy. Koko ohjelma striimataan suorana kaikkialla nähtäväksi ja halukkaiden esiintyjien esitelmien tallenteet tulevat kuukauden ajaksi katsottaviksi Suomalaiset Historiapäivät -nettisivuille. Tapahtuman ohjelma julkaistaan tammikuun puolivälissä.

Suomalaiset historiapäivät on samannimisen yhdistyksen vuosittain järjestämä Suomen ja lähialueiden historiaa eri teemojen kautta valottava seminaari. Luentosarjoja ja paneelikeskusteluja voi seurata streemattuna lähetyksenä. Historiapäivien tilaisuudet ovat yleisölle avoimia ja maksuttomia.


Esiintyjiksi kutsutaan kulloisenkin teeman asiantuntijoita yiopistomaailmasta ja yhteiskuntaelämän huipulta. Perjantain avauspuheenvuoron jälkeen julkistetaan Historian Ystäväin liiton valitsema Vuoden historiateos. Lauantain ohjelmaan kuuluu rinnakkainen ruotsinkielinen luentosarja, jonka tuottaa Historiska föreningen i Finland. Ohjelman muutokset mahdollisia


Tapahtuman järjestävät

SUOMALAISET HISTORIAPÄIVÄT -yhdistys

HISTORISKA FÖRENINGEN I FINLAND
 

 

Osallistu tästä

:: TAPAHTUMAPAIKKA

Lahden Sibeliustalo

Historiapäivät toteutetaan YLEISÖTAPAHTUMANA. Esitykset striimataan Videomakers Oy:n toimesta. 

:: YHTEISTYÖKUMPPANIT

XXV Suomalaisten historiapäivien tukijat

LAHDEN KAUPUNKI

SIBELIUSTALO OY

SUOMEN KULTTUURIRAHASTON PÄIJÄT-HÄMEEN RAHASTO

MAANPUOLUSTUKSEN KANNATUSSÄÄTIÖ

SVENSKA KULTURFONDEN

OSUUSKAUPPA HÄMEENMAA